מסוף אוטובוסים צילום דוברות עיריית פתח תקוה
מסוף אוטובוסים צילום דוברות עיריית פתח תקוה

אושרה הקמת שני מסופי אוטובוסים חדשים בפתח תקווה. וגם: חניון הלילה הענק

ראש העירייה עדכן כי אושרה הקמת מסוף מחלפון עמישב ומסוף אחדות. בעירייה הדגישו חניית הלילה ואזור המוסכים והתדלוק יוצבו בחניון הגיבורים, חניון לילה ענק ומרווח באזור בית העלמין ירקון

פורסם בתאריך: 18.2.25 08:52

בשורה לתושבי העיר פתח תקווה: אושרה הקמת שני מסופי אוטובוסים חדשים בעיר פתח תקווה: מסוף במחלפון עמישב ומסוף אחדות. מטרת המסופים היא הסדרת חניוני האוטובוסים באופן מאורגן, מסודר ובטיחותי.

בעירייה ציינו כי פעלו מזה מספר שנים להעביר את שטחי המסופים לתחומי העיר פתח תקווה. במקביל העירייה קידמה את בקשת הקמת המסופים עם משרד התחבורה ונתיבי איילון, והם אושרו על ידי הוועדה הלאומית לתשתיות (ות"ל).

המסופים יכללו גם הטענה חשמלית על מנת לקלוט אוטובוסים מונעים בחשמל ללא פליטות מזהמים. כמו כן, פעלה העירייה להבטיח כי המסוף במחלפון עמישב והמסוף באחדות לא יכללו חניית לילה וכי חניית הלילה ואזור המוסכים והתדלוק יוצבו בחניון הגיבורים – חניון לילה ענק ומרווח באזור בית העלמין ירקון, ע"ש גיבורי מערכות ישראל, שבנייתו נשלמת בימים אלו על ידי החברה לפיתוח פתח תקווה. בעירייה הדגישו: עיריית פתח תקווה תוסיף לפעול ולקדם תחבורה ציבורית בעיר הן אוטובוסים, רכבות, שבילי אופניים ועוד.

תגובות

2 תגובות
2 תגובות
  1. אכפת לי

    למנהלי הפרויקט: אמנם מבורך אך תיזהרו מכל אלה ששמים את החוק ללעג. הם מסוגלים לגנוב גם אוטובוסים.

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר