פורים בפתח תקווה: משפחת טרסוב (צילום דניאל סטרבו ריסט גרופ), מיטל ונעלי הפלא (צילום ישראל יניב) באדיבות העירייה
פורים בפתח תקווה: משפחת טרסוב (צילום דניאל סטרבו ריסט גרופ), מיטל ונעלי הפלא (צילום ישראל יניב) באדיבות העירייה

נפטרה אמו של יובל המבולבל. אלו האמנים שיופיעו במקומו בעדלאידע בפתח תקווה

העירייה הודיעה כי האמן האהוב יושב שבעה ולא יופיע בפתח תקווה: "משתתפים בצערם של יובל ובני משפחתו"

פורסם בתאריך: 11.3.25 08:19

שינויים בגלל אילוצים מצערים: העדלאידע של פתח תקווה תתקיים ביום שישי הקרוב, ה-14.3, החל מהשעה 09:00 ברחוב חיים עוזר, במרכז העיר. לאורך הרחוב יתקיים הפנינג עם אמני רחוב, יוקמו עמדות פעילויות ויצירה, כגון: לוכד חלומות, מחברת חלומות, ג'ימבורי לקטנטנים, מתחם נגיש לילדים עם מוגבלות, פינת איפור ועוד ועוד. יובל המבולבל, שאמור היה להופיע במופע המרכזי, לא יופיע באירוע. יובל יושב שבעה בעקבות פטירתה של אמו. במופע המרכזי יופיעו מיטל ונעלי הפלא (לקראת השעה 12:15), ולאחר מכן משפחת טרסוב. מהעירייה נמסר: "עיריית פתח תקווה משתתפת בצערם של יובל ובני משפחתו על פטירתה של האם".

בעירייה מזכירים כי "עדלאידע 2025 תתקיים בסימן חלומות! בתקווה לחלומות טובים, ורודים ושלווים, וזאת לאחר שנה מאתגרת במיוחד. העדלאידע תתקיים ביום שישי 14.3.25 במרכז העיר, לאורך רחוב חיים עוזר, ברחבת חניון העירייה ובכיכר המייסדים, החל מהשעה 09:00 ועד השעה 14:00".

עוד ציינו בעירייה כי העדלאידע תקושט בשרשראות צבעוניות וססגוניות. לאורך רחוב חיים עוזר יוקמו עמדות פעילויות ויצירה, כגון לוכד חלומות, מחברת חלומות, ג'ימבורי לקטנטנים, מתחם נגיש לילדים עם מוגבלות, פינת איפור ועוד, ולאורך הרחוב יתהלכו לוליינים והולכי קביים.

ראש העירייה, רמי גרינברג: "עדלאידע 2025 תבטא השנה את הרצון והשאיפה של כולנו לימים טובים יותר, מוצלחים יותר וורודים יותר. עדלאידע של חלום, תהיה השנה שמחה וססגונית, עם שפע של דוכנים, הפעלות, פינות יצירה, מופעי רחוב ועוד ועוד. אני מזמין את כל המשפחות לבוא וליהנות. יום שישי 14 במרץ בשעות הבוקר במרכז העיר. הגיע הזמן שנשמח ונחגוג, ולא נשכח לרגע, גם ברגעים הכי שמחים, את המשפחות השכולות, משפחות החטופים וכמובן את חיילי וחיילות צהל המחרפים נפשם בהגנה על המולדת. תודה לאגף אירועים, תרבות ופנאי על הארגון וההפקה יוצאת הדופן, ותודה לכל השותפים הרבים, חג פורים שמח".

האירוע בהפקת אגף אירועים, תרבות ופנאי בניהולה של אלה איגלר וכל יחידות העירייה.

 

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר