מדור ברים דקלה יניב ברקוד

ביקרנו בברקוד: "לביאה כמוני מסתדרת טוב מאוד בתחום הזה"

אחרי שהחלימה ממחלה החליטה דקלה יעקב לרכוש את הברקוד ולהפוך אותו למקום חם ומשפחתי עם הרבה מוזיקה מזרחית חמה ומרגשת

פורסם בתאריך: 9.8.19 09:08

קצת על עצמך: “דקלה יעקב, בת 40, נשואה ליניב ואמא לארבעה ילדים, בעלת הברקוד – בר הופעות באזור התעשייה סגולה בפתח תקוה”.

רקע בתחום: "לפני כן שימשתי כמפיקת אירועים אולם חליתי במחלה וכשהתאוששתי קניתי לפני שלוש שנים את הברקוד כדי לשמח אנשים".

איך החיים כשעובדים בלילה? "זה כיף לעבוד בחיי הלילה. לביאה כמוני מסתדרת טוב מאוד בתחום הזה על אף הקשיים. מאוד מכבדים אותי".

קצת על הבר: "הברקוד קיים כבר שנים והוא פועל על הלבל המזרחי ברחוב צבי ברגמן 18 בעיר. זה המועדון היחיד באזור. הוא היה 5 שנים בבעלות של אדם אחר ואני רכשתי אותו לפני 3 שנים. חשוב להבין שהברקוד מיוחד כי יש לי ממנו זיכרונות טובים עוד מהתקופה שהייתי מבלה שם. כשרכשתי את המועדון החלטתי לעשות שם הכל בדרך שלי וכך היה. החלטתי להפוך אותו למשפחה חדשה והבליינים שהם אנשים מיוחדים ומרתקים הם המשפחה שלי".

המשקה שלך: "אני אוהבת לשתות בריזר אננס וצייסרים של וואן גוך אננס".

מה שותים הכי הרבה במקום? "בלייק לייבל וגרייגוס".

מה הכי קשה: "בעיניי הכי קשה זה כשמגיעים בסוף הלילה, האנשים שכבר שתו במועדון אחר ואת צריכה לקראת סגירה להסביר להם שאין טעם שייכנסו – במיוחד אלה שלא יודעים לשתות. ובכל זאת, לשמחתי כולם מכבדים אותי אז אין בלגאן בברקוד כי המקום מאוד משפחתי".

מה הכי כיף: "הערכה של האנשים שמבלים אצלי. זה מרגש אותי מאוד".

הערב הכי חזק: "יש לנו אחת לחודש ליין ‘תכזינה’ שמופיע בו מלך הזמר התימני ציון גולן. בימי חמישי הבאנו את זמרי הנשמה שגדלנו עליהם שראל, ליאת בנאי, אביב טל, שימי מזרחי, משה כהן, ראובן המלאך ויש לנו את זמר הבית רועי נגר שהוא פותח כל יום חמישי את החגיגות".

טיפ לצעירים ששותים: "אם שותים לא נוהגים. או שאתם באים במונית או שיש נהג תורן שלא שותה. שמרו על הבריאות חיים שלמים לפניכם".

טיפ למנהל בר או בעל עסק מתחיל: "תאמין בעצמך. לא תמיד הדרך שלי היא הדרך שלך. סמוך על עצמך תמיד אל תסתכל לצדדים ותמיד תעזור לקולגות שלך. תהיה חבר של בעלי מועדונים כמוני ותפרגנו אחד לשני, זה הכי חשוב".

משקה השבוע

קוקטייל הברקוד

צילום א.ס.א.פ קריאייטיב/INGIMAGE

המצרכים:
1 כפית סוכר חום מומס במים או מיי סוכר
60 מ’’ל רום לבן
30 מ’’ל מיץ לימון
20 מ’’ל ג’ין
10 מ’’ל מונין בטעם לימון או אננס
חצי לימון חתוך לקוחות קטנות
5 עלי נענע

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבים בשייקר עם קרח. מוזגים לכוס רחבה מקשטים בעלי נענע.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"מלאבס - פתח תקוה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר